Για τον επαγγελματία στην χονδρική και την επιχείρηση Ho.Re.Ca.
Under Text Shape White 296x27, Ιωάννης Χατζηαβραμίδης
Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό κάθε επαγγελματία, στις κατηγορίες Ho.Re.Ca., Ξενοδοχεία, Mini Market, Ζαχαροπλαστεία, Χώροι Εστίασης, Αρτοποιεία, Καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων, Σχολές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής και σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα που απαιτεί την ποικιλία καινοτόμων προϊόντων, πάντα σε συνδυασμό με τη φροντίδα μιας οικογενειακής παράδοσης ενός αιώνα, αλλά και με την εξειδικευμένη εμπειρία χρόνων, για να εγγυηθούμε τη δική σας απόλυτη ικανοποίηση, αλλά και των πελατών σας.

Από τις πιο γευστικές συνοδευτικές ποικιλίες ξηρών καρπών, γλυκισμάτων, υπερτροφών, δημητριακών και αποξηραμένων φρούτων, μέχρι τα πολύτιμα συστατικά από τις κατηγορίες μπαχαρικών, βοτάνων, αλειμμάτων και πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, καλύπτουμε κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία, προσθέτοντας την εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών, στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και την αγνότητα των προϊόντων μας.
Έχετε ερωτήσεις;
Before Text Shape White 95x15, Ιωάννης ΧατζηαβραμίδηςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑAfter Text Shape White 95x15, Ιωάννης Χατζηαβραμίδης
Under Text Shape White 485x39, Ιωάννης Χατζηαβραμίδης
Είμαστε πάντοτε δίπλα σας και θα χαρούμε να ακούμε τις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες, αλλά και πιθανές ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας!
Contact Page Phone 33x40, Ιωάννης Χατζηαβραμίδης
Τηλέφωνο
(+30) 251 022 2107
Contact Page Address 26x40, Ιωάννης Χατζηαβραμίδης
Διεύθυνση
Ομονοίας 15, 65302,
Καβάλα
Contact Page Email 35x40, Ιωάννης Χατζηαβραμίδης
Email
info@hatziavramidis.gr
Contact Page Social 33x40, Ιωάννης Χατζηαβραμίδης
Social media
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Under Text Shape Brown 296x27, Ιωάννης Χατζηαβραμίδης
Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σαςκαι το μήνυμά σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 15 ετών.
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Προστασία Δεδομένων.

  Διαβάστε τα
  ΝΕΑ ΜΑΣ
  Under Text Shape Brown 296x27, Ιωάννης Χατζηαβραμίδης
  Πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις για μια ισορροπημένη διατροφή, που χαρίζει ποιότητα και απόλαυση στην καθημερινότητά μας, αλλά και φροντίδα στο σώμα και το πνεύμα μας.